Supraveghere Bistrita

In ultimul timp tot mai multi oameni incep sa inteleaga importanta si necesitatea de a proteja bunurile care le detin si pe cei dragi lor tocmai de aceea va oferim posibilitatea de a va instala un sistem de supraghere la cele mai mici preturi pentru supraveghere Bistrita .


In ce echipante consta oferta de Camere Supraveghere Video Bistrita

In general un sistem de supraveghere video este alcatuit din doua parti principal:
1.) Unitatea de Stocare a inregistrarilor.
2.) Camera sau camerele depinzind dupa caz.

 

Unitatea care stocheaza inregistrarile poate fi un calculator dotat cu o placa de captura sau un DVR, un aparat similar unui video recorder doar ca acestuia ii se adauga un Hard-Disk de marimea necesara pentru ca sa poata face fata numarului de camere si totodata orelor de inregistrare continua in cazul sistemelor de camere supraveghere video bistrita.


Camerele video sunt cele care sunt alese dupa nevoile de la locatia instalari sistemului de supraveghere video, camere pot fi de exterior/interior, cu vedere nocturna sau fara totodata exista si camere antivandal care rezista agresiunilor mediului sau a persoanelor rau intentionate. Astfel afacerea/casa ta va fi protejata cu un sistem de supraveghere Bistrita.

 

Dupa caz se pot instala si camere IP Megapixel care au cea mai buna calitate a imagini si totodata acestea pot fi si wireless folosindu-se de o retea wireless asemanatoare celei care o au calculatoarele. De asemenea putem instala si camere ascunse care filmeaza la o calitatate buna dar totodata sunt atat de mici si ascunse incat nu pot fi depistate de un ochi neantrenat in aceste tipuri de camere. Asa ca nu ezitati si cereti o oferta de camere de supraveghere Bistrita.


Cere o estimare de pret gratuita in cazul instalari unui sistem de Supraveghere Bistrita


Servici Securitate instaleaza la cele mai mici preturi – camere de Supraveghere Video  Bistrita , totodata folosind numai componente de ultima generatie, intalare rapida si la cele mai inalte standarde de calitate.

 

Supraveghere Video Bistrita: 0744 565 349

Servicii securitate

office@servicii-securitate.ro

0364 08 68 36 0744 70 20 20